Opleidingen

http://www.ipstudent.nl/opleidingen/
Maximaliseer jouw computervaardigheden met een opleiding Microsoft Office!

Weet jij hoe je optimaal gebruik kunt maken van Microsoft Word om automatisch, netjes en geordend je scriptie, cv of sollicitatiebrief te ordenen? Of hoe je in Microsoft Powerpoint zelf je eigen powerpoint thema en slides geheel naar de stijl van jouw presentatie kunt ontwerpen? Ken jij alle functies van Excel al om een budget of een financieel rapport te maken? IP Student biedt cursussen aan op verschillende niveau’s voor Microsoft Word, Excel en Powerpoint die er echt toe doen!

Onze Office producten bieden je een plezierige en gebruiksvriendelijke cursus die bij je past. Bovendien is er ruimte om tijdens de cursus Office te werken met voorbeelden uit je eigen dagelijkse leven. Zo blijft wat je leert beter hangen en kun je het direct toepassen. IP Student biedt trainingen aan voor iedereen, op elk gewenst niveau.

Twijfel niet langer, neem een kijkje in onze winkel voor ons complete aanbod Microsoft Office!

Beheers eindelijk echt die ene buitenlandse taal!

Of je het nu nodig hebt voor je studie, zakelijk of vrije tijd, IP Student biedt jou de mogelijkheid om via één van onze taalcursussen een buitenlandse taal eigen te maken, in je eigen tempo en gericht op wat jij belangrijk vindt. Wij bieden onze cursisten een breed aanbod aan taalcursussen aan. Maar daarnaast biedt IP Student ook een unieke leermethode via het programma Speexx.

Door de ‘Perfect Blend’ leermethode is een online taalcursus van Speexx de perfecte manier om de zakelijke aspecten van een taal te leren. De innovatieve blended learning aanpak combineert live communicatievaardigheden, virtuele klaslokalen en je eigen leertempo tot een compleet pakket. Speexx heeft onder andere de Unesco Prix Möbius award, de IT Training award 2010 en de Golden Engine Award 2012 mogen ontvangen. IP Student biedt Speexx Basis aan. Dit programma is uniek door de duidelijke structuur en flexibiliteit van de lesstof. Na het volgen van deze cursus ben je helemaal klaar om de taal vloeiend in de praktijk te brengen, bijvoorbeeld tijdens een studiereis, op je werk of in je vrije tijd.

Wacht niet tot morgen, start vandaag nog met een taalcursus. Kijk in de winkel voor ons aanbod.

Wil jij graag een carrière in de financiële dienstverlening? Haal dan nu alvast je Wft diploma bij IP Student!

Algemeen

Volg jij een financiële opleiding of lijkt het je leuk om na je studie in de financiële wereld te gaan werken als adviseur? Dan is het belangrijk dat je tijdig de benodigde certificaten haalt om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen gaan! Als financieel adviseur is het wettelijk verplicht om één of meerdere examens af te leggen op het gebied van de Wet financieel toezicht (Wft). Na het behalen van dit certificaat ben je tevens verplicht om steeds na 24 maanden een Wft Permanente Educatie (PE)-Plus examen af te leggen. Bij IP Student bieden wij jou daarom hoogwaardige Wft en Wft PE-Plus zelfstudiepakketten aan om je te helpen om voor de Wft examens te slagen. Tevens kun je bij ons het Wft examen boeken en afleggen op een locatie naar keuze!

Waarom nu al een Wft volgen?

Als je in de financiële wereld wilt werken, is het om verschillende redenen verstandig om tijdens je studententijd alvast één of meerdere Wft examens te behalen. Zo heb je als student vaak een flexibel leven, waardoor je meer tijd hebt om je voor te bereiden op het Wft examen. Daarnaast heb je snel een streepje voor op andere studenten bij het solliciteren als je al een Wft certificaat op zak hebt.

Onze producten

IP Student biedt zelfstudiepakketten aan op het gebied van alle Wft en Wft PE-Plus examens. Via een kwalitatief hoogwaardige digitale leeromgeving krijg je de beschikking over een syllabus met vakinhoudelijke kennis en een syllabus met informatie over vaardigheden en professioneel gedrag. Tevens krijg je een oefenexamen tot je beschikking en heb je drie maanden de tijd om je voor te bereiden op het Wft examen.

Neem eens een kijkje in onze winkel voor ons complete aanbod Wft Opleidingen en verdere uitleg van elke module!
IP-Student logo