Taalcursussen

http://www.ipstudent.nl/opleidingen/taalcursussen/

Beheers eindelijk echt die ene buitenlandse taal!

Of je het nu nodig hebt voor je studie, zakelijk of vrije tijd, IP Student biedt jou de mogelijkheid om via één van onze taalcursussen een buitenlandse taal eigen te maken, in je eigen tempo en gericht op wat jij belangrijk vindt.
Wij bieden onze cursisten een breed aanbod aan taalcursussen aan. Maar daarnaast biedt IP Student ook een unieke leermethode via het programma Speexx.

Door de ‘Perfect Blend’ leermethode is een online taalcursus van Speexx de perfecte manier om de zakelijke aspecten van een taal te leren. De innovatieve blended learning aanpak combineert live communicatievaardigheden, virtuele klaslokalen en je eigen leertempo tot een compleet pakket.
Speexx heeft onder andere de Unesco Prix Möbius award, de IT Training award 2010 en de Golden Engine Award 2012 mogen ontvangen.
IP Student biedt Speexx Basis aan. Dit programma is uniek door de duidelijke structuur en flexibiliteit van de lesstof. Na het volgen van deze cursus ben je helemaal klaar om de taal vloeiend in de praktijk te brengen, bijvoorbeeld tijdens een studiereis, op je werk of in je vrije tijd.

Wacht niet tot morgen, start vandaag nog met een taalcursus. Kijk in de winkel voor ons aanbod.

IP-Student logo