Over IP Student

http://www.ipstudent.nl/over-ip-student/

Beste lezer,

Mijn naam is Loan van Ettekoven en ik ben de oprichter van IP Student. IP Student is een gespecialiseerde lijn van IP Campus dat gecertificeerde, online trainingen en cursussen aanbiedt op het gebied van verschillende computerprogramma’s die op studenten zijn afgestemd. Daarnaast heb je bij IP Student ook de keuze uit meer dan 20 verschillende taaltrainingen.

Je vraagt je misschien af waarom het als student belangrijk is om je te scholen op het gebied van computer en ICT. De waarheid is dat we tegenwoordig leven in een moderne tijd waarin technologie een steeds grotere rol gaat spelen. Bedrijven van allerlei soorten en maten innoveren steeds verder door om bij te blijven bij de nieuwste ontwikkelingen en vragen steeds meer kennis en kunde van hun personeel.

Tegelijkertijd leven we ook in een tijd waarin de arbeidsmarkt moeilijk op gang komt en het steeds moeilijker wordt voor afgestudeerden om een baan te vinden. Steeds vaker wordt het diploma overschaduwt door de vraag naar ervaring en brede kennis en kunde op verschillende vakgebieden tegelijk. “Vaardig zijn kan het verschil maken tussen kans maken op een baan en moeite hebben er een te krijgen.”

Het is dus juist nu belangrijk om te blijven investeren in jezelf. Met IP Student kun je gemakkelijk en voordelig je cv naar een hoger niveau tillen. Geheel op je eigen tempo volg jij onze cursussen met gemak naast je studie door onze moderne online modules, op het niveau dat bij jou past. Echt studeren op maat dus!

Maar wij willen meer zijn dan dat extra vinkje op je cv. Bij IP Student helpen wij jou door het leven van de student heen. Of je nu hulp zoekt bij het studeren, tips wilt over het studentenleven, steun zoekt bij het zoeken van een baan of gewoon een plek zoekt voor gezelligheid, bij IP Student staan wij voor je klaar!

Wij geloven in de student, want de student is de toekomst. Dat is mijn visie op de kracht van IP Student. Heb jij vragen over ons of onze producten? Stuur mij dan een mail of kom gewoon eens langs op ons hoofdkantoor in Diemen!

Met vriendelijke groet,

Loan van Ettekoven.                                                                                  IP-Student logo