Wft Opleidingen

http://www.ipstudent.nl/wft-opleidingen/

Wil jij graag een carrière in de financiële dienstverlening? Haal dan nu alvast je Wft diploma bij IP Student!

Algemeen

Volg jij een financiële opleiding of lijkt het je leuk om na je studie in de financiële wereld te gaan werken als adviseur? Dan is het belangrijk dat je tijdig de benodigde certificaten haalt om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen gaan! Als financieel adviseur is het wettelijk verplicht om één of meerdere examens af te leggen op het gebied van de Wet financieel toezicht (Wft). Na het behalen van dit certificaat ben je tevens verplicht om steeds na 24 maanden een Wft Permanente Educatie (PE)-Plus examen af te leggen. Bij IP Student bieden wij jou daarom hoogwaardige Wft en Wft PE-Plus zelfstudiepakketten aan om je te helpen om voor de Wft examens te slagen. Tevens kun je bij ons het Wft examen boeken en afleggen op een locatie naar keuze!

Waarom nu al een Wft volgen?

Als je in de financiële wereld wilt werken, is het om verschillende redenen verstandig om tijdens je studententijd alvast één of meerdere Wft examens te behalen. Zo heb je als student vaak een flexibel leven, waardoor je meer tijd hebt om je voor te bereiden op het Wft examen. Daarnaast heb je snel een streepje voor op andere studenten bij het solliciteren als je al een Wft certificaat op zak hebt.

Onze producten

IP Student biedt zelfstudiepakketten aan op het gebied van alle Wft en Wft PE-Plus examens. Via een kwalitatief hoogwaardige digitale leeromgeving krijg je de beschikking over een syllabus met vakinhoudelijke kennis en een syllabus met informatie over vaardigheden en professioneel gedrag. Tevens krijg je een oefenexamen tot je beschikking en heb je drie maanden de tijd om je voor te bereiden op het Wft examen.

Neem eens een kijkje in onze winkel voor ons complete aanbod Wft Opleidingen en verdere uitleg van elke module!

 

 

IP-Student logo